Verksamheter

HVB Björklyckan -Familj

Ekekullens HVB Björklyckan är vårt HVB för familjer.  Utredning och behandling. Verksamheten är belägen på en fantastisk sjötomt ca 30 km från Karlskrona. Ekekullens Björklyckan tar emot placeringar för behandling och kan även på uppdrag av socialtjänsten göra utredningar.

HVB Spjutsbygd -Ungdomar

Ekekullens HVB Spjutsbygd är beläget på en naturskön miljö ca 2 mil norr om Karlskrona. Vi tar emot ungdomar 13-18 år för utredning och behandling. Fastigheten är totalrenoverad och inredd för att skapa en harmonisk, lugn miljö, så lik en hemmiljö som det är möjligt.

HVB Billingeby -Ungdomar

Verksamheten bedrivs i en stilfull, hemtrevlig fastighet i Billinge, en liten ort utanför Eslöv. Vi tar emot ungdomar 13-17 år för behandling.

Ekekullens skola

Ekekullens skola är en fristående resursskola för åk.7-9. Skolan är belägen i Tving cirka 1 mil från Spjutsbygd i ett avskilt och naturskönt område. Verksamheten kommer from Ht 16 även att innefatta åk.1-6. Vi tror att vi med en egen skola möjliggör skolgång för alla våra ungdomar, även dem som har större skolproblematik och inte klarar av att gå i vanlig skola.

Öppenvård/Utsluss

Ekekullen kan i samråd med socialtjänsten erbjuda stödboende/utsluss. Kontakta oss för mer information.